woensdag 30 maart 2011

"hoe de oude triangel van D66 verwordt tot E99"

is een oude droom die tot levendigheid wordt in januari 2011 -
tja, alweer 21 jaar na het artikel "Nederland een-partijstaat" door prof. J.W. Oerlemans van de Autonome Universiteit

is in feite deze blog een communicatie middel ingezet vanwege de vrijgave van een kroniek van 9 boekjes gestart met 1/9 , nl. "een jeugdig kiessysteem".

Kernkwaliteit van dit systeem is dat het systeem afdwingt wat het beoogt zoals een hamer hamert en een nijptang nijpt met enige vaardigheid van de benutter van het instrument. Maar ja, hoe kan het zich(T) bewijzen wanneer het niet wordt ingevoerd vanwege genestelde professionals in de oude fateuille; ergo het eeuwige lethargische verhaal van de kakafonie - de oude democvratie zelf en Maslow en Darwin en Newton ook vanzelf om over anderen maar te zwijgen wegens nimmergedaateerdzijnde archieven (Plato, Epicurus, Socrates & de 12 apo'stelen)

Ergo: zodra de burger/kiezer zich beschikbaar stelt om gekozen te worden , dan staat hij zijn budget aan kiespunten af en zodra hij van mening verandert stelt ie zijn persoonlijke coalitie bij tot iets dat hem bevalt als de mooiste toverbal die hij ooit uit zijn mond wist te halen door listig gelik ...

"Hoe eentje heb jij?" vroeg ie toen aan de ander om eens even te vergelijken in een Benchmark.


Hoe we de KartelCreatie van de Pyramide voorbij komen getuigd ene Wim van Vierssen in MEDIA PLANET, een speciale WATER editie gesonsored door het WATERforum dat in wezen uit mijn persoonlijke toko komt - al is mijn rol tot heden om koninklijke redenen (narrige on/hebbelijkheden) verhuld moeten blijven met name door de interesse van ene Pim en trawanten voor mijn pilot met vollega-direkt-ieleden die minder i.o. waren en meer b.a. tekenden ... omdat zij sindsdien op reis zijn voor wat betreft de missie met hun 3e genoot.

WIM:

"Alleen door samenwerken kun je oplossingen bedenken"

een waarheid als een koe of beter een rund van een blunder(ende zegspersoon met glimlach)?

Oplossingen worden altijd slechts door een persoon bedacht ... zegt de waarheid van hen die het weten kunnen ; en soms wordt dezelfde oplossing door meer dan 1 personen bedacht omdat het planetair momentum daar is dat iedereen hetzelfde snapt op hoofdlijnen (fronsen ed.).

Samenwerken wordt getoond door de dienstverleners aan het "ene Talent" dat zich in aanwezigheid toonde op het moment suprême, zegt de meer generale wijsheid van het zich(T) verenigende volk, de klontering van personen in avontuurlijke jam-sessies. Vraag het Roelof, vraag het wim, vraag het Maarten, vraag het Johan (de B) en Johan (vd W): het "klopt als een zwerende vinger" (vraag het Pieter v V. en schoonfamilie)

S'ace :

"Alleen door integrale & eigentijdse doorlossingen te bedenken worden samenwerkingen gevoed"

(indachtig de "IR"-oplossing die talen'ten doen verdwijnen als sneeuw voor de zon)

Zo is de tri'angel va de 3 letters D66 ook verandert naar E99, ooit - in een telepatische oefening met de wereld waar enige draadverwisselingen door amateurs en falende professionals voor enige trammelanD zorgden ...

Meer volgt ook via de discipelen die als nieuwe predikers worden gepresenteerd ...

toYo S'ace

E99 is een soort van eerbetoon aan de humorist Appie Einstein : cryptisch 1st1 (sttt, een is een!)
Met de E van Electriciteit ; de 9 als 5e oneven getal en de 9 van dire maal drie is negen ... (genegenheid)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten