woensdag 12 oktober 2011

HoloMind Perceiver en WOHLSAM

Wat is  de Holomind Perceiver?
Als metafoor kun je denken aan de supermarkt die je wekelijks bezoekt en waar je blindelings na 5 intensieve speurtochten al je benodigdheden kunt vinden voor de voor jou zelf aannemenlijke billijke prijzen en gewenste kwaliteiten.

Die  supermarkt bestaat echter niet uit artikelen, echter uit mensen die je direct vertrouwt op een merkwaardige wijze die je niet zo direct woorden kunt geven - en als je het jezelf toestaat blijkt het dieper te liggen dan op 't eerste gezicht zo opkwam - (leer de praktijk).
Soms is er ook een niew artikel - lees mens - en je weet direct of het kans maakt tot  je repertoire te gaan behoren dan wel inwisselbaar is voor "iets dat zijn houdbaarheidsdatum nabij is".

Het is vanzelf geen afschrijving van enig ander mens, maar meer een op natuurlijke halveringscyci gebaseerd generatiemechanisme van alle tijden, zeg maar - behoudens voor de enkele uitzonderingen die het woord ZON zo als venzelf met zich mee voeren en nog meer dragen.

Die Holomind Perceiver is het radarvermogen dat niet  vindbaar is binnen de mens noch de daarmee gepaardgaande 6 mentale sferen ... noch de lichaamsverspreide energetische transformatiecentra waar er twee meer logistiek bedoeld zijn ...

er is hier een schema dat nog wordt uitontwikkeld door de werkgroep ...


WOHLSAM is meer een feedback en vooral feedforward fenomeen dat parallel gaat aan Clare Graves voortschijdende schepping die eerst beslag kreeg in Spiral Dynamics echter  te gretig werd gelanceerd in de voorbarige wereld van ene Don Beck en zijn studentikosjere Cowan. Ik werd hier op gewezen door een schilderende troubadour die zeker een opvallende voorzijde schilderde voor zijn eerste boek, Tejo Moerings - toen Hellevoeter.

even oefenen ...

W orld
O rganiq
H ealing
L iaison
S ubmarines &
A vatars
M e-Andering


hmmm already diverting from the fixed image / jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten